|  

Villkor och information

Genom att genomföra ett köp så godkänner du följande köpvillkor.

Storlekar
Då ull är ett "levande" material kan storlekarna variera en aning. Ingen tröja är en exakt kopia av någon annan. Men detta är en storleksguide att utgå ifrån, mått i cm. Tröjorna är ganska stora i storlekarna.

  S M L XL
Bröst 100-104 104-108 108-112 112-116
Midja 96-98 98-102 102-106 106-110

Tröjorna kan sträckes försiktigt i vått tillstånd.

Material
Tröjornas garn är spunnet av 50% ull och 50% polyamid. Ull är en krusig naturfiber från djurriket. Den är mycket luftig och "andas". Stöter ifrån sig smuts och väta mycket bra och håller sig ren på naturlig väg. All vår ull kommer från får. Polyamid är den starkaste syntetiska fibern. Den har hög värmetålighet och skrynklar inte så lätt. Fibern är följsam och mycket töjbar. Varumärken som tillverkas av polyamid är exempelvis Nylon och Kevlar.

Priser och order
Samtliga priser anges inkl. moms om 25%.

Frakt
Alltid fri frakt hos oss! Kunden smsaviseras när paket finns att hämta. Paket levereras enbart inom Sverige. För utlandsbeställningar, vänligen kontakta oss.

Leveranstid
Varor skickas normalt samma dag som order inkommit. Postens leveranstid är sedan oftast en eller två dagar.

Personuppgifter
Alla kunduppgifter hanteras med sekretess och all datakommunikation sker via krypterad överföring via våran betalväxel. Norri Stockholm lämnar aldrig ut kunduppgifter.

Betalningsvillkor
Betalning sker via Klarna, som erbjuder betalning via betal- eller kreditkort, direktbetalning via bank, delbetalning samt faktura. Aktiebolaget Norri Stockholm får inte tillgång till någon betalningsinformation, det sköts helt av Klarna.

Ångerrätt och retur
Som kund har du alltid två veckors ångerrätt från det att du hämtat ut varan hos ditt utlämningsställe. Varan ska isåfall skickas tillbaka i samma skick som den mottogs. Samtliga etiketter skall vara kvar. Packa den gärna i samma påse som den kom i, eller annat vaderat stort kuvert. Adress för returpost står på sidan Om företaget. Alla returkostnader betalas av kunden.